Ciocolata belgiana cu umplutura de praline, artizanala, Madagascar, eco 70g, Millesime, continut de cacao 55%
Savureaza si incanta-ti gusturile cu aceasta ciocolata artizanala fabricata in ciocolateria Millesime Chocolat din Seraing, Belgia.
Aici maestrul ciocolatier Jean-Christophe Hubert a dus conceptul bean-to-bar la cel mai inalt standard: selecteaza boabele de cacao doar din plantatii exceptionale cu proprietati senzoriale unice, si niciodata nu amesteca loturile cultivate sau varietatile de cacao.
Boabele de cacao astfel selectionate, sunt prajite, maruntite si macinate intr-o moara cu pietre, rezultand in final o ciocolata artizanala bio de o calitate exceptionala, dovada si premiile castigate de-a lungul timpului:
Origine boabe de cacao: Madagascar
Ingrediente: boabe de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, LAPTE pudra*, zahar*, ALUNE de padure*, MIGDALE*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2221.08 kj / 531.36 kcal
Proteine: 10.58g
Carbohidrati: 44.65g din care zaharuri 40.33g
Grasimi: 34.50g din care saturate 8.96g
Fibre: 5.75g
Saruri: 0g
Poate contine urme de nuci si fructe.
Recomandat a se pastra la temperaturi de pana la 20 de grade (peste aceasta temperaturi se poate topi).
Produs ecologic fabricat in Belgia.
70g