Crema de ciocolata belgiana crunchy cu alune de padure si lapte, artizanala, Madagascar, eco 200g, Millesime
Savureaza si incanta-ti gusturile cu aceasta crema tartinabila de ciocolata cu lapte artizanala fabricata in ciocolateria Millesime Chocolat din Seraing, Belgia.
Aici maestrul ciocolatier Jean-Christophe Hubert a dus conceptul bean-to-bar la cel mai inalt standard: selecteaza boabele de cacao doar din plantatii exceptionale cu proprietati senzoriale unice, si niciodata nu amesteca loturile cultivate sau varietatile de cacao.
Boabele de cacao astfel selectionate, sunt prajite, maruntite si macinate intr-o moara cu pietre, rezultand in final o ciocolata artizanala bio de o calitate exceptionala.
Origine boabe de cacao: Madagascar
Ingrediente: alune de padure 36%, LAPTE pudra*, zahar*, boabe de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, cacao pudra*, faina de grau*, UNT*, extract din malt de ORZ*, sare
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2367.47 kj / 565.84kcal
Proteine: 10.07g
Carbohidrati: 55.63g din care zaharuri 49.47g
Grasimi: 32.35g din care saturate 4.35g
Fibre: 5.49g
Saruri: 0g
Poate contine urme de nuci .
Recomandat a se pastra la temperaturi intre 16 si 20 de grade (peste aceasta temperaturi se poate topi).
Produs ecologic fabricat in Belgia.
200g