PREPARAT PENTRU PRAJITURA CU CIOCOLATA - FARA GLUTEN!!! (Ma Vie Sans Gluten)
Greutate: 300 g
INGREDIENTE:
Ciocolata pudra* 37% (cacao* : 32% minimum), zahar alb din trestie de zahar*, faina de orez semi integral*, praf de copt* (extract de concentrat de suc de struguri*, amidon de porumb*, bicarbonat de sodiu), guma de acacia*. *provenite din agricultura biologica.MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT:
eteta de baza: Asigurati-va ca aveti urmatoarele ingrediente bio: 60 ml de lapte sau alta bautura vegetala, 90 g de unt sau margarina si 3 oua intregi (albis si galbenus). Varsati preparatul intr-un castron. Adaugati 60 ml de lapte, 90 g de unt topit si 3 oua. Amestecati manual sau cu mixer electric cateva minute pana cand preparatul devine pufos si cremos. Varsati apoi amestecul intr-o forma, unsa in prealabil cu unt, si lasati la copt 20 minute la 150 – 180°C functie de textura pe care doriti sa o obtineti ( mai mult sau mai putin topita). Cantitatile din reteta sunt pentru circa 8 portii.VALORI DE ANALIZA NUTRITIONALA MEDIE la 100 gr. preparat, respectiv la 100 gr. prajitura preparata dupa reteta recomandata:
Valoare energetica: 397 kcal / 1684 kJ- respectiv: 366 kcal / 1538 kJ,
Proteine : 5.8 g- respectiv: 6.5 g,
Glucide : 85.4 g- respectiv: 54.4 g,
Lipide : 3.6 g- respectiv: 13.6 g.