Trufe de ciocolata belgiana cu praline, artizanale, Madagascar, eco 75g, Millesime, continut de cacao 55%
Savureaza si incanta-ti gusturile cu aceste trufe de ciocolata artizanala fabricata in ciocolateria Millesime Chocolat din Seraing, Belgia.
Aici maestrul ciocolatier Jean-Christophe Hubert a dus conceptul bean-to-bar la cel mai inalt standard: selecteaza boabele de cacao doar din plantatii exceptionale cu proprietati senzoriale unice, si niciodata nu amesteca loturile cultivate sau varietatile de cacao.
Boabele de cacao astfel selectionate, sunt prajite, maruntite si macinate intr-o moara cu pietre, rezultand in final o ciocolata artizanala bio de o calitate exceptionala, dovada si premiile castigate de-a lungul timpului:
Origine boabe de cacao: Madagascar
Ingrediente: boabe de cacao*, cacao pudra*, zahar din trestie*, unt de cacao*, LAPTE pudra*, zahar*, ALUNE de padure*, MIGDALE*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2216.13 kj / 529.67 kcal
Proteine: 10.82g
Carbohidrati: 44.47g din care zaharuri 40.81g
Grasimi: 34.85g din care saturate 8.42g
Fibre: 5.51g
Saruri: 0g
Poate contine urme de nuci si fructe.
Recomandat a se pastra la temperaturi de pana la 20 de grade (peste aceasta temperaturi se poate topi).
Produs ecologic fabricat in Belgia.
75g