Ingrediente: stafide*, ulei de floarea soarelui* 0,5%
*din culturi certificate ecologic
Stafidele sunt obtinute dintr-un anumit soi de struguri, de culoare galben auriu, fara sâmburi. Stafidele turcesti , cultivate în zona Izmir sunt printre cele mai renumite pentru calitatea lor.
Strugurii sunt curatati si uscati, apoi acoperiti cu ulei de floarea soarelui pentru a evita lipirea acestora.
Origine NON EU (Turcia)
Valori nutritionale medii per 100 g:
Proteine: 3,7 g
Carbohidrati: 73,0 g
din care zahar: 70,0 %
Grasimi, din care: 0,5 %
acizi grasi saturati: 0,1 %
Fibre: 3,5 %
Sodiu: 0,01 %
Valoare energetica: 302 Kcal/ 1283 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la loc racoros (<8 °C) si uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.