Descriere: Mix pentru paine cu seminte FARA GLUTEN bio Spielberger, 600g
Ingrediente:
fulgi mici integrali de ovaz* fara gluten, fulgi fragezi din ovaz integral fara gluten*, seminte de in maro* 12%, SUSAN prajit*, seminte de dovleac* 11%, seminte de floarea soarelui* prajite, fulgi de mei*, fulgi de quinoa*, tarate de psyllium*, sare de mare.
*provin din agricultura ecologica
Descriere:
Puternic, sanatos si fara gluten, mix-ul nostru este o paine integrala fara faina. Consta numai din fulgi, diverse seminte si apa. Usor de copt, se pastreaza proaspat mult timp si are mai multe proteine si mai putini carbohidrati decat alte paini. Cu acest amestec de copt este foarte usor sa coaceti propria paine crocanta.
Mod de preparare paine bio cu seminte FARA GLUTEN:
Turnati amestecul de copt intr-un bol. Adaugati 600 ml de apa rece si amestecati bine cu o lingura de amestecare pana obtineti un aluat omogen si nu prea moale. Acoperiti si lasati amestecul sa stea la frigider pentru aproximativ 8 - 10 ore (de exemplu, peste noapte). Se unge bine o tava de paine (aprox. 25 x 10 cm) si se toarna treptat aluatul ferm cu o lingura si se preseaza ferm. Puneti forma pe raftul cel mai de jos al cuptorului rece si incalziti la 200degC.
Timp de coacere: aproximativ 85 de minute. Dupa 70 de minute, scoateti painea din tava, intoarceti-o cu susul in jos si coaceti restul de 15 minute.
Valori nutritive:
kj: 1826
kcal: 437
grasimi: 24.5g
acizi grasi saturati: 3.6g
glucide: 33.9g
zaharuri: 1.0g
proteine: 18.1g
sare: 1.7g
Alergeni:
susan