Paine bio cu maia si amarant, fara gluten, 500g Schnitzer gluten free
Paine de porumb ecologica fara gluten cu amarant pentru coacere.
Preparare:
Coaceti painea in cuptorul preincalzit la 200°C timp de aproximativ 15 minute sau prajiti felii individuale de paine la toaster.
Ingrediente: apa, 23% amidon de porumb*, maia de orez* (faina de orez*, apa), 10% faina integrala de amarant*, seminte de in*, seminte de floarea soarelui*, seminte de susan*, ulei de floarea soarelui*, faina de orez*, tarate de psyllium*, fibre de mere*, proteine din mazare*, dextroza*, drojdie*, sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar*, xanthan, condimente*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Poate contine urme de soia, lupin, si ou.
Ambalat in atmosfera protectoare.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Dupa deshidere se pastreaza la rece si se consuma in termen de 2 zile.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 500 g (2x250 g)
Producator: Schitzer GmbH & Co. KG Germania.
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
820 kJ / 196 Kcal
Grasimi, din care:
9,0 g
- acizi grasi saturati
1,2 g
Carbohidrati, din care:
21 g
- zaharuri
0,9 g
Fibre
6,7 g
Proteine
4,6 g
Sare
1,0 g