Painea fermierului cu maia, fara gluten, 215 g Hammer Muhle
Paine fara gluten cu maia, cu 11% faina de hrisca
Fara lactoza*
Ingrediente: apa, amidon modificat, amidon de orez, amidon de cartofi, faina de hrisca 8%, faina de orez, sirop de orez, ulei de floarea soarelui, maia uscata 3,5% (faina de hrisca, faina de quinoa), tarate de psyllium, sare, drojdie, agent de ingrosare: Hidroxipropilmetilceluloza, extract de malt de orz fara gluten, regulator de aciditate: acetat de calciu.
Poate contine urme de: ou, soia, proteine din lapte, fructe cu coaja si susan.
*= continut rezidual de lactoza <0,1 g /100 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Ambalat in atmosfera protectoare.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Hammermuhle GmbH. Germania.
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
1161 kJ / 275 kCal
Grasimi, din care:
4,5 g
- acizi grasi saturati
0,4 g
Carbohidrati, din care:
54 g
- zaharuri
4,2 g
Fibre
4,9 g
Proteine
2,2 g
Sare
1,6 g