Cuscus natural obtinut prin zdrobirea, fierberea si uscarea boabelor de porumb. Se poate servi ca garnitura la felurile principale de mancare sau in salate.
Preparare: se fierbe 5 minute in apa sau lapte, dar poate fi pregatit si turnand peste el apa clocotita, fiind lasat apoi sa o absoarba complet.
Ingrediente: cuscus de porumb*. *ingredient din agricultura ecologica.
Stiati ca - cuscusul (couscous, sau cous-cous, cus-cus etc.) este un termen ce initial desemna in tarile arabe ale nordului Africii un preparat realizat dintr-o serie de sfere mici cam de 3mm diametru de grau zdrobit aburite, servit traditional cu o tocana adaugata deasupra.
Energie: 1485 kJ / 351 kcal
Proteine: 6.6 g
Grasimi: 1.7 g din care acizi grasi saturati: 0.5 g
Carbohidrati: 75 g din care zaharuri: 1.3 g
Sare: 0 g
Tara de provenienta: Polonia.
Tara de origine a ingredientelor: Italia.