CAPPELLETTI BIO CU DOVLEAC SI MAR, 250G D'ANGELO PASTA
Paste proaspete din gris de grau dur fara oua!
Pentru 2-3 portii
Se obtin 450 g de paste gatite
Vegan
Ingrediente: aluat: gris din grau dur*, apa / umplutura (26%): dovleac* (68%), mar* (12%), spartura de paine* (faina de grau*, drojdie*), ceapa*, ulei de floarea soarelui*, fulgi de cartofi*, sare de mare, condimente*, coaja de lamaie*, anason*, piper*, scortisoara*, lavanda*, salvie*, curcuma*, chilli*, emulgator: lecitina de soia*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de lapte si telina.
Preparare paste:
Puneti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente".
Sugestie de reteta: Cappelletti cu dovleac si mar pe varza cu lamaie si seminte de dovleac Stirian.
Ingrediente: 250g de Cappelletti cu dovleac si mar, 1/2 varza acra, 3 lingurite ulei de rapita, 4 lingurite amestec de legume, 1 lingurita coaja de lamaie, 2 lingurite suc de lamaie, sare, piper negru, nucsoara.
Preparare: Gatiti pastele Cappelletti cu dovleac si mar conform retetei. Taiati pe lungime varza spalata si curatata. Feliati varza spalata si curatata pe lung si indepartati cotorul, varza ramane in continuare intr-o bucata. Taiati bucata in pene de dimensiuni uniforme si dati deoparte. Intre timp, incalziti uleiul de rapita in tigaie si adaugati panele de varza acra. Adaugati condimente si amestecul de legume si adaugati 1/4 litri apa, amestecati pana cand incepe se scada. Adaugati coaja de lamaie, sucul de lamaie, scortisoara si aranjati pe o farfurie. Puneti Cappelletti cu dovleac si mar stoarse peste compozitia rezultata si asezonati pastele si marginea farfuriei cu ulei original de dovleac Styrian .
Continut: 250g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D'Angelo Pasta GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1245 kJ / 295 kcal
Grasimi, din care: 3,8 g
- acizi grasi saturati 1,5 g
Carbohidrati, din care: 53,6 g
- zaharuri 3,0 g
Proteine 9,1 g
Sare 1,1 g