12  Rezultate
Ravioli cu Rosii si Branza Bio 250 grame D'Angelo
Paste Cappelletti cu Tofu Afumat Bio 250 grame D'Angelo
Paste Cappelletti cu Dovleac si Mar Bio 250gr D'Angelo Pasta
Tortellini cu Branza Bio 250grame D'Angelo Pasta
Tortellini cu Branza Bio 250grame D'Angelo Pasta
14.85 Lei
In stoc
Tortellini cu Ciuperci si Ceapa Bio 250gr D'Angelo Pasta
Tortellini Bio cu Ciuperci si Ceapa D'Angelo 250gr
Tortellini Bio cu Legume D'Angelo 250gr
Tortellini Bio cu Legume D'Angelo 250gr
12.85 Lei
In stoc
Cappelletti Bio cu Legume D'Angelo 250gr
Cappelletti Bio cu Legume D'Angelo 250gr
14.85 Lei
In stoc

Istoria DAngelo
 
La inceputul, restaurantul italian "Via Veneto" din Saarlouis a fost nasul pentru originea istoriei companiei D'ANGELO PASTA.
Giovanni D'Angelo, fondatorul companiei, si mama sa Luigia D'Angelo au stiut de la inceput cum sa raspunda dorintelor oaspetilor lor si au reusit deja sa produca primele paste proaspete umplute la inceputul anilor 1980.
 
S-a nascut rapid ideea de a extinde aceasta oferta si de a satisface cererea tot mai mare de paste fine. Ceea ce a inceput initial cu utilizarea masinilor semiautomate continua astazi intr-o unitate de productie moderna cu cele mai inalte cerinte tehnice si igienice.
 
Pe langa criteriul IFS si indeplinirea criteriilor VEGAN, compania a avut de la inceput o certificare organica.
 
Dupa mai multe mutari in primele zile ale companiei, a reusit sa se mute intr-o cladire de productie moderna recent construita in Saarwellingen in 2002. Aici se afla si azi compania.
 
Miscarea ecologica aflata in curs de dezvoltare de la sfarsitul anilor 1970 si atitudinea in schimbare a societatii fata de mai multa calitate in loc de cantitate l-au determinat pe condatorul companiei Giovanni D'Angelo sa recurga la ingredinte din cultivarea organica controlata.
 
O serie de esecuri in procesarea cerealelor integrale si, prin urmare, omiterea ajutoarelor permise in productia conventionala nu au diminuat spiritul antreprenorial persistent al lui Giovanni D'Angelo si l-au lasat sa respecte obiectivul de a oferi clientilor o mancare sanatoasa si gustoasa in viitor.
 
Ideea inovatoare a unui produs care, pe de o parte, este rapid si usor de preparat si, pe de alta parte, are avantajele diferitelor forme si umpluturi si promite comerciantului si consumatorului o manipulare usoara, a dus la producerea urmatoarelor specificatii:-Tortellini, Cappelletti, Ravioli, Strozzapreti, Cavatelli, Fagiolini pentru a numi doar cateva soiuri.
 
Toate aceste produse se combina ca un punct de vanzare unic: termen de valabilitate lung, fara refrigerare, pregatire rapida si usoara si randamente ridicate.
 
Ceea ce s-a nascut din necesitate - in primele zile ale comercializarii noastre, comertul cu alimente naturaleavea doar putin spatiu frigorific disponibil si acesta urma sa fie folosit pentru articolele cu adevarat importante care necesita refrigerare, cum ar fi laptele, untul si branza - a devenit un model de succes pentru companie si este inca implementat astazi - asa cum a fost acum 30 de ani.
 
Colaborand cu companii regionale a fost inca de la inceput un pilon important al filozofiei corporative a lui D'Angelo Pasta. In timp ce la inceput fermierii erau cei care furnizau legume proaspete si diverse ingrediente, astazi companiile de prelucrare sunt cele care pregatesc ingredientele pentru noi, astfel incat acea productie usoara a masinilor sa fie posibila in primul rand.
 
Utilizarea resurselor in perspectiva este de cea mai mare importanta pentru D'Angelo Pasta. Iluminatul cu economie de energie LED a fost introdus intr-o etapa timpurie in companie, iar aspectele de mediu sunt, de asemenea, monitorizate constant in procesele de productie si adaptate la cele mai recente cerinte.
 
 
Filozofia noastra
 
"Naturalitate maxima cu cea mai mare placere culinara. In calitate de producator de alimente ecologice, aceasta afirmatie ne face sa fim unul dintre furnizorii unei game premium de produse pentru paste de care suntem cu adevarat mandri.
Prin metoda noastra de productie special dezvoltata - adaptand intr-un mod bland productia traditionala de paste traditionale in procesele moderne - am reusit sa convingem in toate privintele.
 
Certificarile noastre organice incoroneaza munca noastra in fiecare an si reprezinta un stimulent in acelasi timp. Acestea ne confirma in principiul nostru calauzitor, marele respect pentru natura si viata.
 
Responsabilitatea noastra de astazi ca pionieri ai unei noi cai a inceput cu o idee foarte simpla: sa imbunatatim putin lumea.
Impreuna cu parteneri cu aceeasi idee, nu numai ca aducem gustul si calitatea desavarsita la masa, ci impacam economia si corectitudinea intr-o cauza buna pe care o sustinem cu convingere."
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙