- Paste proaspete din gris de grâu dur fara oua!
- Pentru 2-3 portii
- Se obtin 450 de g de paste gatite
Sugestie de preparare:
Ingrediente:
- 250g paste Tortellini cu legume
- 30 ml ulei de masline
- 50 ml sos de rosii
- 1 vânata
- 4 tulpini de busuioc
- 1 catel de usturoi
- ¼ l pasta de rosii
- 1 ardei
- 8 masline verzi
- 1 bucata parmezan
- ½ ceapa
- ¼ l vin rosu proaspat de fructe
- 6 rosii cherry
- 8 masline negre
Preparare:
Gatiti pastele noastre în conformitate cu instructiunile. Se pune usturoiul într-o tigaie mare, în ulei de masline, amestecând usor. Apoi adaugati sosul de rosii, vinul , precum si pasta de rosii si lasati sa fiarba. Ardeiul, ceapa, rosiile, vânata se spala si se taie în bucati mici si se fierb împreuna cu maslinele în tigaie, gatindu-le timp de 3 minute. Adaugati pastele, reduceti focul si lasati sa fiarba totul înca 4 minute. Serviti imediat, decorând farfuria cu busuioc si parmezan.
Preparare paste:
Puneti pastele în 2,5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pâna devin "al dente".
Ingrediente: aluat: gris din grâu dur*, apa, ulei de palmier*. | Umplutura (26%): legume* (65% - în proportii variabile: ceapa *, morcovi *, praz *, telina *, spanac *), pesmet * (faina de grâu *, drojdie *), fulgi de cartofi *, ulei de palmier, sare de mare, condimente * (în proportii diferite: usturoi *, piper *, cimbru*), ulei de floarea soarelui *, emulgator: lecitina de soia *
*din culturi certificate ecologic
Poate contine urme de lapte.
Valori nutritionale medii/ 100g de paste nefierte:
Energie: 1257 kj / 297 kcal
Grasimi: 4,6 g
- din care acizi grasi saturati: 2,1 g
Carbohidrati: 54,0 g
- din care zaharuri: 2,5 g
Proteine: 8,3 g
Sare: 0,88 g
Greutate: 250 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D’Angelo Pasta GmbH
Tara de provenienta: Germania