TORTELLINI BIO CU RICOTTA, 250G D'ANGELO PASTA
Paste proaspete din gris de grau dur fara oua!
Pentru 2-3 portii
Se obtin 450 g de paste gatite
Vegetarian
Ingrediente: aluat: gris din grau dur*, / umplutura (26%): ricotta* 25%, branza de munte*, spartura de paine* (faina de grau*, drojdie*), fulgi de cartofi*, fulgi de lapte*, ulei de floarea soarelui*, condimente* (in proportii variabile: usturoi*, busuioc*, piper*), sare de mare, emulgator: lecitina din soia*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de telina.
Preparare paste:
Puneti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente".
Sugestie de reteta: Tortellini cu ricotta cu crema de ricotta dulce picanta si pesto.
Ingrediente: 250 g Tortellini cu ricotta, 200 g ricotta, 20 ml ulei de masline, 1 chili, 1 lingurita de miere, 50 g pesto, 50 ml apa in care au fiert pastele, 1 lingurita piper negru macinat, 1 lingurita sare de mare, 4 frunze de busuioc.
Preparare: Gatiti pastele conform retetei. Amestecati 150g de ricotta si distribuiti in recipiente preincalzite si adanci. Asezonati cu ulei de masline, chili taiat marunt, pesto, putina sare de mare si miere. Aduceti amestecul rezultat la fiert intr-o tigaie cu margini inalte, adaugati ricotta ramasa si condimentati dupa gust cu sare si piper. Lasati pastele si sosul sa se amestece si distribuiti in mod egal in farfurii. Asezonati cu frunze proaspete de busuioc si serviti imediat.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D’Angelo Pasta GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1304 kJ / 309 kcal
Grasimi, din care: 6,3 g
- acizi grasi saturati 3,3 g
Carbohidrati, din care: 50,0 g
- zaharuri 3,0 g
Fibre 3,2 g
Proteine 11,0 g
Sare 1,74 g