TORTELLINI BIO CU BRANZA, 250G D'ANGELO PASTA
Paste proaspete din gris de grau dur fara oua!
Pentru 2-3 portii
Se obtin 450 g de paste gatite
Vegetarian
Ingrediente: aluat: gris din grau dur*, / umplutura (26%): branza* (30% pecorino*, 10% ricotta*), spartura de paine* (faina de grau*, drojdie*), fulgi de lapte*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, emulgator: lecitina din soia*, piper*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de telina.
Preparare paste:
Puneti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente".
Sugestie de reteta: ,,Tresivaso" Tortellini cu branza cu hamsie si stafide.
Ingrediente: 250 g Tortellini cu branza, 1 ridiche Trevisano, 15 g unt, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri de stafide, 1 lingura otet balsamic, 4 bucati file de hamsie, 1 lingura de parmezan ras, 1 bucata branza pecorino.
Preparare: gatiti pastele conform retetei. Taiati ridichea si clatiti cu apa rece. Topiti untul in ulei de masline intr-o tigaie mare cu marginile inalte, adaugati stafidele, otetul balsamic si numai 2 file de hamsie. Gatiti pana cand hamsie este aproape dizolvata. Acum adaugati ridichea si pastele. Amestecati incet, adaugati apa in care au fiert pastele daca este necesar, si legati cu parmezan. Radeti pecorino peste paste, decorati cu cele 2 bucati de hamsie taiate marunt si serviti imediat.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D'Angelo Pasta GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1271 kJ / 301 kcal
Grasimi, din care: 5,1 g
- acizi grasi saturati 2,8 g
Carbohidrati, din care: 51,0 g
- zaharuri 2,5 g
Fibre 3,8 g
Proteine 11,0 g
Sare 1,1 g