RAVIOLI BIO CU BRANZA SI SPANAC, 250G D'ANGELO PASTA
Paste proaspete din gris de grau dur fara oua!
Pentru 2-3 portii
Se obtin 450 g de paste gatite
Vegetarian
Ingrediente: aluat: gris din grau dur*, apa / umplutura (45%): branza* (50%: ricotta* (25%), branza de munte* 20%, pecorino*), spartura de paine* (faina de grau*, drojdie*), lapte praf*, fulgi de cartofi*, spanac uscat* (6%), ulei de floarea soarelui*, sare de mare, condimente* (usturoi*, busuioc*, piper*), emulgator: lecitina* (din soia).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de telina.
Preparare paste:
Puneti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente".
Sugestie de reteta: Ravioli cu spanac proaspat si nuci de pin
Ingrediente: 250 g Ravioli cu branza si spanac, 1 catel de usturoi, 20 g de unt, 30 g nuci de pin, 1/2 ceapa, 50 ml vin alb sec, 4 linguri de apa in care au fiert pastele, 300 g spanac baby, sare de mare.
Preparare: Gatiti pastele cu usturoi conform retetei. Topiti untul intr-o tigaie inalta in care prajiti nucile de pin cu ceapa maruntita pana devin aurii. Adaugati vinul alb, adaugati apa de la paste si aduceti la fierbere. Adaugati pastele gatite si spanacul, lasati spanacul sa se inmoaie si adaugati sarea de mare dupa gust. Serviti imediat.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D'Angelo Pasta GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1301 kJ / 309 kcal
Grasimi, din care: 7,6 g
- acizi grasi saturati 3,9 g
Carbohidrati, din care: 46,0 g
- zaharuri 3,2 g
Proteine 12,0 g
Sare 1,2 g