Tortellini cu Ciuperci si Ceapa Bio 250gr D'Angelo Pasta
Tortellini cu Ciuperci si Ceapa Bio 250gr D'Angelo Pasta
Tortellini cu Ciuperci si Ceapa Bio 250gr D'Angelo Pasta

Tortellini cu Ciuperci si Ceapa Bio 250gr D'Angelo Pasta


In stoc
1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
14.85 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 15337
Code de bare: DA2403
Greutate: 250 g

D’ANGELO PASTA - TORTELLINI BIO CU CIUPERCI SI CEAPA, 250G

- Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
- Pentru 2-3 porții
- Se obțin 450 de g de paste gătite

Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, apă. | Umplutura: (26%): pesmet* (făină de grâu*, drojdie*), ciuperci* (30%), fulgi de cartofi*, ceapă*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, emulgatori: lecitină din soia*, usturoi*, piper*.
*din culturi certificate ecologic

Poate conține urme de: țelină și lapte.

Conținut: 250g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Producător: D’Angelo Pasta GmbH
Țara de proveniență: Germania

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 1245 kj / 295 kcal
Grăsimi, din care: 4,1 g
- acizi grași saturați 1,6 g
Carbohidrați, din care: 53,0 g
- zaharuri 0,97 g
Proteine 8,1 g
Sare 0,98 g
 

Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Sugestie de preparare: Reteta 1

Ingrediente reteta:
- 250g paste Tortellini
- ½ ceapă
-100 ml lapte de cocos
- piper negru
- 100g ciuperci proaspete de sezon
- 1 cățel de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel proaspăt
- 3 linguri de ulei de măsline
- amestec de sare condimentată

Preparare reteta:
Gătiți pastele noastre în conformitate cu instrucțiunile. Se spală ceapa și se taie în bucăți lungi de aproximativ 3 cm. Decojiți cățelul de usturoi. Tăiați ciupercile curățate în bucăți subțiri. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți ușor. Adăugați apoi ciupercile și lăsați în tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecând ușor. Apoi adăugați pastele și amestecați bine. Adăugați laptele de cocos. Adăugați piperul negru și sarea condimentată și puneți pe o farfurie preîncălzită.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt, mărunțit și serviți imediat.


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙