CAPPELLETTI BIO CU TOFU AFUMAT, 250G D`ANGELO
100% gris din grau dur, fara ou!
Vegan
Ingrediente: paste: gris din grau dur*, apa, umplutura 26%: tofu* afumat (32%: apa, boabe de soia*, fum), fulgi de cartofi*, crutoane de paine* (faina de grau*, drojdie*), ulei de floarea soarelui*, apa, 3% ceapa* uscata, sare de mare, sos de soia* (apa, boabe de soia*, grau*, sare de mare, Aspergillus oryzae), emulgator: lecitina* (din soia*), praz* uscat, oregano*, piper*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de telina si lapte.
Preparare paste:
Puneti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente".
Sugestie de preparare:
Cappelletti cu legume la tigaie in stil thailandez
Ingrediente necesare:
250g de Cappelletti cu tofu afumat, 1 lingura pasta de curry rosu, 60 g germeni de fasole, 100 g mazare de zapada, 1 lingura de arahide decojite (natur), 1 ardei rosu, 40ml sos de soia, 1-2 varza chinezeasca (pak choi), 200ml lapte de cocos, 4 linguri ulei de arahide, 1 lingura susan negru, 2 salote, o priza de coriandru proaspat.
Mod de preparare:
Gatiti pastele conform instructiunilor. Prajiti salotele taiate cubulete cu arahidele si pasta de curry intr-o tigaie wok cu putin ulei pana cand se dezvolta aroma de curry. Taiati varza chinezeasca (pak choi) si ardeiul rosu in bucati de 1-2 cm si adaugati impreuna cu germenii de fasole in wok. Adaugati cu grija apa de la paste, adaugati sos de soia si lapte de cocos amestecand continuu.
Timpul total de gatit in wok este de aproximativ 4-5 minute la caldura maxima. Amestecati pastele calde cu legumele si sosul, aranjati pe farfurie si orneati cu susan negru si coriandru proaspat.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Dupa deschidere pastrati la rece si folositi cat mai repede posibil.
Ambalat in atmosfera protectoare.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D`Angelo Pasta GmbH.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1275 kJ / 302 kcal
Grasimi, din care: 4,3 g
- acizi grasi saturati 1,8 g
Carbohidrati, din care: 54,0 g
- zaharuri 1,8 g
Fibre 2,4 g
Proteine 10,0 g
Sare 0,63 g