RAVIOLI BIO CU BRANZA FONDANTA VEGANA, 250 G D'ANGELO PASTA
Paste proaspete din gris de grau dur fara oua
Pentru 2-3 portii
Se obtin 450 g de paste gatite
Vegetarian
Timp de preparare 12-15 minute
INGREDIENTE: aluat: gris din grau dur*, apa, umplutura (40%): umplutura vegana* (49% apa, grasime de cocos*, amidon din cartofi*, sare de mare, agent de ingrosare: Agar-Agar*), Pesmet* (faina de grau*, drojdie*), praz*, sare de mare, emulgator: lecitina* (din soia*), piper*.
*= din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE
POATE CONTINE URME DE TELINA SI LAPTE.
PREPARARE PASTE:
Puneti pastele in 2.5 litri de apa usor sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente".
SUGESTIE DE RETETA: Ravioli cu umplutura vegana si sos cu legume- ciuperci
INGREDIENTE: 250 g Ravioli cu umplutura vegana , 1 lingurita sare de mare, 1/2 ceapa, 4 linguri de apa in care au fiert pastele, busuioc proaspat, 2 linguri de nuci de pin, 200 g de legume radacinoase, 400 g rosii(din conserva), piper, 4 linguri de ulei de masline, 1 lingurita de oregano, 1 lingurita de hribi uscati,1 lingurita de zahar din sfecla de zahar.
PREPARARE: Gatiti pastele conform retetei. Intre timp spalati , curatati si taiati legumele in bucati de 0,5 cm, apoi se prajesc in ulei pana devin aurii.Se adauga pasta de rosii si se mesteca usor.Stingeti cu apa de gatit. Adaugati rosiile, zaharul, sarea, ciupercile, piperul, oregano si lasati la foc mic timp de 12 minute. Adaugati pastele gatite in sosul de legume cu ciuperci si amestecati. Decorati cu nuci de pin si busuioc.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
TERMEN DE VALABILITARE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: D'Angelo Pasta GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1242 kJ / 294 kcal
Grasimi, din care: 5,8 g
- acizi grasi saturati 4,8 g
Carbohidrati, din care: 52,0 g
- zaharuri 1,9 g
Proteine 7,7 g
Sare 1,6 g