RAVIOLI BIO CU ROSII SI BRANZA, 250G D`ANGELO
Paste fainoase din 100% gris de grau dur, fara ou!
Pentru 2-3 persoane
Paste ecologice cu umplutura de rosii si branza.
INGREDIENTE: aluat paste: gris din grau dur*, apa, umplutura (40%): pesmet* (faina de grau*, drojdie*), ricotta* (20%), rosii uscate* (10%), fulgi de cartofi*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, emulgator: lecitina* (din soia*), condimente* (busuioc*, oregano*, piper*), zahar brut din trestie de zahar*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
Poate contine urme de telina.
MOD DE PREPARARE PASTE:
Puneti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente".
Sugestie de reteta: Ravioli cu rosii si branza cu ragout de rosii, masline si oregano
INGREDIENTE: 250 g de Ravioli cu rosii si branza, 8 rosii uscate la soare, 60 ml ulei de masline, 8 rosii cherry, 4 crengute de oregano proaspat, 10 masline verzi, 10 masline negre, 50 ml apa de la paste, 30 g branza de munte rasa.
MOD DE PREPARARE: gatiti pastele conform retetei. Adaugati rosiile uscate la soare in apa pentru paste timp de 1 minut, indepartati, uscati si taiati in bucati mai mici. Incingeti uleiul de masline intr-o oala mica. Adaugati rosiile, frunzele de oregano si maslinele uscate una dupa alta in ulei si prajiti usor. Scurgeti ingredientele prajite pe hartie de bucatarie. Turnati uleiul ramas din oala intr-o tigaie mare cu margini inalte. Adaugati apa pentru paste in ulei in timp ce amestecati si aduceti la fierbere.
Amestecati cu grija continutul tigaii cu pastele si branza. Aranjati cu ingrediente caldute, prajite si serviti imediat.
CONTINUT: 250g
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: D'Angelo Pasta GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1258 kJ/ 298 kCal
Grasimi, din care: 5,9 g
- acizi grasi saturati 1,5 g
Carbohidrati, din care: 50,0 g
- zaharuri 3,5 g
Proteine 9,1 g
Sare 1,6 g