Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
Ingrediente: faina de naut*, faina de orez*, faina de porumb*.
*din agricultura ecologica
Timp de fierbere: 5-6 minute.
Pastele cu faina de naut sunt bogate in proteine, si fara colesterol. Cu siguranta pentru sportivi si persoanele active, pastele cu naut se pot integra usor in dieta zilnica datorita aportului proteic ridicat. Uscate la temperaturi joase, pastele cu faina de naut sunt alegerea perfecta pentru orice membru al familie.
Pastele cu faina de naut sunt usor digerabile datorita continutului de fibre. Sunt bogate in vitaminele B si C, precum si in minerale ca fierul, fosforul, calciu.
Sfaturi pentru gatit:
Pastele cu faina de naut merg bine cu salvie, rozmarin, ceapa rosie si varza. O reteta simpla este cea cu broccoli si usturoi.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1578 kJ/374 kcal
Grasimi: 4.7g din care saturate 0.6g
Carbohidrati: 54g din care zaharuri 3.7g
Fibre: 14g
Proteine: 22g
Saruri: 0.01g
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan Ok, fara gluten.
250g