Paste Naut Clearspring din naut „Sedanini”, gata in 8 minute! Sunt obtinute suta la suta din faina de naut, lipsita in mod natural de gluten si bogata in proteine si in fibre, au aroma delicata si sunt hranitoare, fiind o alternativa pentru pastele da grau dur, nu doar pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Sedani sunt pastele tubulare scurte de largime medie, taiate perpendicular la capete. Au caneluri longitudinale si uneori sunt discret curbate.
Sedanini sunt paste sedani de dimensiuni mai mici.
Produs vegan fara gluten si fara adaos de sare, cu un continut ridicat de fibre si proteine. Sunt produse intr-un spatiu special rezervat prelucrarii produselor fara gluten si fara nuci, unde se foloseste doar energie regenerabila.
Ingrediente: faina bio de naut.
Valori nutritionale | UM | /100 g |
Energie | kJ | 1504 |
kcal | 357 | |
Grasimi | g | 5,5 |
acizi grasi saturati | g | 0,8 |
Carbohidrati | g | 51 |
zaharuri | g | 2,5 |
Fibre | g | 9,5 |
Proteine | g | 22 |
Sare | g | 0 |
Preparare: se pune o cantitate suficienta de apa la fiert, cu putina sare daca se doreste aceasta, se adauga pastele (cate 80 g pentru fiecare portie) si se fierb 8 minute pentru paste „al dente” sau 1-2 minute suplimentar pentru paste mai moi, amestecand ocazional. La final se scurg de apa cu ajutorul unei strecuratori si se servesc imediat cu sosul preferat.
Daca se servesc ca baza pentru diverse salate, dupa ce se scurg de apa se clatesc sub jet de apa rece si se amesteca cu celelalte ingrediente si cu un dressing, dupa gust.
Agricultura UE/non-UE.
Tara de provenienta: Anglia.