Timp de preparare: 5-6 min
Ingrediente: faina bio din linte rosie 100%
Valori nutritionale medii pentru 100g:
Energie 1412kJ/334 kcal
Grasimi 1,7g
- din care acizi grasi saturati: 0,4g
Carbohidrati: 50g
- din care zaharuri: 1,2g
Fibre: 7,6g
Proteine: 26g
Sare: <0,01g
Fosfor: 310mg
Fier: 5,2mg
Zinc: 3,2mg
Magneziu: 1mg
RETETA:
Sedanini din linte rosie cu vinete si sos de menta
Ingrediente: 250g de sedanini din linte rosie, 180g de vinete, 2 linguri de ulei extravirgin de masline, menta, usturoi si sare.
Preparate (20 de min): Curatati menta.Spalati vinetele si taiatile bucati. Prajiti usturoiul usor într-o tigaie cu ulei de masline si adaugati bucatile de vinete. Fierbeti sedanini în apa sarata. Fierbeti vinetele la foc mic pâna când obtineti un sos. Scurgeti pastele si amestecati cu sosul din vinete. Serviti cald cu frunze de menta.
Continut: 250g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia