Descriere
Un sos perfect pentru preparate cu paste, obtinut din rosii italiene fara adaos de sare, cu peste 66% (pana la 90%) ingrediente din agricultura biodinamica Demeter. Este recomandat sa fie incalzit putin inainte de consum.
Sosul puttanesca pentru pastele cu acelasi nume provine din Napoli, din mijlocul secolului 20. Este facut din rosii, ulei de masline, masline, ardei iute, capere si usturoi si se serveste cu paste vermicelli sau spaghete.
Ingrediente:
pulpa de rosii** - 68%, rosii uscate** - 13.5%, masline negre** - 6%, ceapa*, usturoi**, ulei de foarea soarelui*, ulei de masline extravirgin**, cepere* - 1%, fulgi de cartofi*, piper*, suc de lamaie**, oregano**. **ingredient din agricultura biodinamica Demeter ; *ingredient din agricultura ecologica. Produs pasteurizat.
Valori Nutritionale/100g
Energie: 329kJ / 79kcal;
Proteine: 3.1g;
Grasimi: 4.8g, din care acizi grasi saturati: 0.4g;
Carbohidrati: 4.7g, din care zaharuri: 4.5g;
Sare: 0.09g.
Tara de provenienta: Polonia. Cultivat in Italia.