Timp de fierbere 8 -10 min
Sursa de fibre! Fara gluten!
Ingrediente: 100% faina de hrisca*
* din culturi certificate ecologic
Produs recomandat persoanelor cu intoleranta la gluten!
Valori nutritionale per 100gr:
Energie 1469 kJ / 347 kcal
Grasimi 2.9 g
din care saturate 0.7 g
Carbohidrati 67 g
din care zaharuri 0.9 g
Fibre 4.5 g
Proteine 11 g
Sare 0 g
Magneziu 168 mg (45% VNR**)
VNR** = Valori nutritionale de referinta
Mod de preparare:
Aduceti 1 litru de apa la fierbere si adaugati 7 g de sare.
Adaugati 100 g de paste Felia si amestecati în mod regulat.
Scurgeti bine si serviti imediat cu sosul favorit.
Continut: 400 g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia