Spaghetti bio din naut 250g Felicia
Fara gluten.
Bogat in proteine, fier si fosfor.
20g de proteine din plante per 100g de paste.
Timp de fierbere 8 min.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente: 100% faina integrala de naut*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
Mod de preparare: puneti un litru de apa pe foc. Adaugati 7g de sare cand clocoteste.
Adaugati 100g din penne si lasati sa fiarba la foc redus pentru 8 minute. Scurgeti.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
1513 kJ / 359 kcal
Grasimi, din care:
6,1 g
- acizi grasi saturati
1,0 g
Carbohidrati, din care:
52 g
- zaharuri
2,9 g
Fibre
8,5 g
Proteine
20 g
Sare
0,02 g
Potasiu
1075 mg
Fier
4,6 mg
Fosfor
362 mg
Zinc
3,5 mg