Paste ecologice fără gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Timp de fierbere 8-10 minute.
Ingrediente: 100% făină de orez integral*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.
Mod de preparare:
1.Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare.
2.Se adaugă 100 g de paste Felicia, se fierbe 8-10 min. timp în care se amestecă regulat.
3.Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat.
REȚETĂ: TAGLIATELLA PRIMAVERE
Număr de porții: 4 persoane
Timp de preparare: 15 minute
Dificultate: ușor
Ingrediente necesare: Tagliatelle din făină de orez integral 300 g, o lămâie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de măsline extravirgin, sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbeți fasolea verde în apă sărată timp de 10 minute.
Scurgeți și răciți mazărea in apă rece.
Tăiați lămâia cu coajă în triunghiuri de 1 centimetru.
Tăiați ardeiul în fâșii.
Amestecați toate ingredientele și asezonați cu ulei de măsline, sare și piper.
Fierbeți tagliatellele în apă sărată.
Se scurg pastele „al dente”, se condimentează cu sare, piper și ulei, și se servește cu câteva frunze de busuioc.
Conţinut: 340g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Valoare energetică | 1481 kJ / 350 kcal |
Grăsimi, din care: | 2,8 g |
- acizi grași saturați | 0,7 g |
Carbohidrați, din care: | 72 g |
- zaharuri | 0,8 g |
Fibre | 3,2 g |
Proteine | 7,5 g |
Sare | 0 g |
Magneziu | 173 mg (46% VNR**) |