Arche Naturkuche – Tagliatelle Shirataki, bio, 150 g
Specialitate pe baza de konjac bio
Tagliatelele Shirataki sunt produse în Japonia pornind de la glucomanan, o fibra alimentara extrasa din radacina de konjac. În Asia, acest tip de paste sunt de mult timp apreciate în cadrul unei alimentatii hipocalorice. Tagliatelele se potrivesc perfect cu numeroase feluri de mâncare, sunt simplu si usor de pregatit si se impregregneaza usor cu notele specifice ale sosurilor folosite de voi. Dupa scurgerea pastelor, aroma tipica de konjac se disipa. Clatiti-le bine cu apa.Trebuie gatite 1 minut în apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita.
Ingrediente: apa, faina de konjac*(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu.
*din culturi certificate ecologic
Este posibil ca produsul sa prezinte reziduuri sau aglomerari, care sunt normale si nu afecteaza calitatea produsului.
** sarac în carbohidrati comparativ cu pastele conventionale
Valori nutritionale medii |
Per 100 g |
Energie |
56 kJ / 14 kcal |
Grasimi |
0,1 g |
din care acizi grasi saturati |
0,1 g |
Carbohidrati |
1,4 g |
din care zaharuri |
0,2 g |
Proteine |
0,1 g |
Sare |
0,001 g |
Continut: 294 g / 150 g stors
Tara de origine: Japonia
Conditii de pastrare:într-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma în decurs de 2 zile.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH