Premix bio pentru paine fara gluten, 460g Biovegan
Vegan
Fara gluten
Ingrediente: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, sare, proteine din in*, faina de porumb*, suc de struguri concentrat*, tarate de psyllium*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Sfat:
"Puteti umple painea dvs. pliata in straturi cu ingrediente precum dovlecei, ciuperci, rosii uscate sau alte ingrediente. Legumele, cum ar fi dovleceii, ar trebui sa fie gatite in prealabil."
Mod de preparare:
Aveti nevoie de: 350ml apa calduta, 1 pachet de premix pentru paine, 1 plic drojdie (7g), 25g margarina, cca. 100 g margarina cu verdeturi, forma de copt (25cm).
1.Puneti amestecul de copt impreuna cu drojdia intr-un castron de gatit si amestecati. Adaugati cei 25g de margarina calda si apa calda si framantati totul timp de 3 minute.
2.Lasati aluatul sa stea timp de 30 de minute acoperit cu un prosop umed intr-un loc cald. Incalziti 100g de margarina cu verdeturi la temperatura camerei.
3.Intindeti aluatul cu o grosime de aproximativ 0,5 cm, puteti folosi putina faina fara gluten sau o spatula pentru a va ajuta. Intindeti margarina cu verdeturi pe aluat si taiati in benzi cu o latime de aproximativ 5 cm pe toata lungimea (de exemplu, cu un cutit pentru aluat). Indoiti fiecare banda in zigzag ca un acordeon si asezati-le intr-o tava unsa, cu laturile in sus.
4.Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius (cu ventilatie) sau la 210 de grade Celsius (cu incalzire prin sus si jos). Puneti o tava rezistenta la cuptor cu apa in cuptor.
5.Lasati aluatul sa se odihneasca in forma timp de cel putin 30 de minute. Apoi coaceti timp de 30 de minute.
6.Lasati sa se raceasca putin si scoateti cu grija din tava. Alternativ, puteti sa-l lasati in tava si sa-l serviti acolo. Savurati-l complet racit sau usor cald!
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: BIOVEGAN GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
1214 kJ / 289 kCal
Grasimi, din care:
12 g
- acizi grasi saturati
5,9 g
Carbohidrati, din care:
42 g
- zaharuri
1,1g
Fibre
2,1 g
Proteine
2,4 g
Sare
1,5 g