Descriere
Un sos vegan `La Cuisine d`Autrefois` ce inlocuieste maioneza clasica, avand in compozitie mustar de Dijon, sirop de agave si proteine de mazare. Se va savura la fel ca maioneza clasica: servit cu legume crude, pentru a da un plus de savoare unui sandvis etc.
Stiati ca?
Mustarul de Dijon, dupa cum ii spune si numele, a fost conceput in Dijon, inlocuind sucul acid din struguri necopti, cu otetul obisnuit. Lichidul mai putin acid ii confera acestui mustar un profil robust si o aroma mai picanta. In prezent, majoritatea mustarelor de Dijon sunt preparate cu alte lichide cu aciditate scazuta, cel mai obisnuit fiind vinul alb si utilizeaza boabele maronii si/sau negre de mustar care sunt mai iuti. Mustarul Dijon este bine venit in sosurile pentru salate, in maioneze sau alte sosuri.
Ingrediente:
ulei de floarea-soarelui* - 60%, mustar Dijon* (apa, seminte de mustar*, otet*, sare de mare), otet de mere*, sirop de agave*, proteine de mazare*, sare de mare, agent de ingrosare - guma xantan*, guma guar* , concentrat de suc de lamaie*. *ingredient din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2309 kJ / 556 kcal;
Proteine: 1.0 g;
Grasimi: 59 g, din care acizi grasi saturati: 5.4 g;
Carbohidrati: 5.0 g, din care zaharuri: 2.2 g;
Sare: 1.3 g.