Descriere: Mix pentru sos humus dip cu sfecla rosie, fara gluten bio Biovegan, 55g
Mix-ul bio pentru sos humus dip cu sfecla rosie FARA GLUTEN in calitate organica vegana se amesteca rapid si usor cu apa si putin ulei. Are la baza faina bio de naut si o selectie de condimente fine ce asigura un gust echilibrat. In plus, gustul si culoarea sfeclei ofera momente de placere aromate si vizuale, fie ca sos pentru falafel, paine si legume la gratar, fie ca un tartinat in sandvisuri, Dürüm si turte umplute. Dip-ul de humms bio poate fi rafinat dupa dorinta, de exemplu, cu ierburi proaspete, susan sau o stoarcere de suc de lamaie.
Pentru preparare mai ai nevoie de:
70 ml apa
3-4 linguri de ulei de gatit (30 ml)
Si iata cat de usor este:
Se amesteca continutul ambalajului intr-un castron cu apa si uleiul de gatit pana cand se formeaza o masa cremoasa.
Nota: femeile gravide si copiii sub 3 ani ar trebui sa se evite consumul.
Ingrediente:
88% faina de naut*, 3,5% sfecla rosie*, sare, zahar brut din trestie*, hrean*, usturoi*, 0,5% piper negru*, pudra de suc de lamaie*. *provin din agricultura ecologica.
Declaratie nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 1026kJ/246kcal
grasimi: 14g
acizi grasi saturati: 1,3g
glucide: 22g
zaharuri: 2,2g
fibre: 3,8g
proteine: 5,0g
sare: 1,3g