Pasta de Shoyu si Koji sporita de prospetimea Yuzu, un fruct din categoria citricelor din Orientul Indepartat. Ofera o experienta gustativa unica a aromei Umami. Pasta este bogata in proteine si nu contine grasimi saturate. „Umami” inseamna „gustos” in japoneza, imbunatateste gustul mancarii. Umami este numele dat celebrei a cincea arome, care a fost descoperita la inceputul secolului XX de profesorul japonez Kikunae Ikeda. Completeaza arome sarate, dulci, acre si amare.
Ingrediente: sos de SOIA* 47% (apa, boabe de SOIA*, GRAU*, sare de mare, A. Oryzae.), orez* 27%, Yuzu* (3%), A. Oryzae.
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 484kj / 114 kcal
Grasimi: 0g din care saturate 0g
Carbohidrati: 21g din care zaharuri 5.5g
Fibre: 1g
Proteine: 5.8g
Saruri: 7.4g
Produs certificat ecologic
150g