Descriere
Pesto de Anghinare, produs fara gluten savuros cu ingrediente de calitate. Ingrediente: anghinare* (50%), ulei de floarea-soarelui*, apa, ulei extravirgin de masline*, parmezan*, (lapte, sare cheag), caju*, suc de lamaie, cartofi*, patrunjel*, usturoi*, sare, busuioc*, praf de ceapa*, regulator de aciditate: acid lactic.
*ingredient certificat ecologic.
Pesto se refera in general la orice preparat prin macinare, varianta Genoveza fiind insa cea mai cunoscuta. Ingredientele sunt traditional zdrobite intr-un mojar de marmura printr-o miscare circulara a unui pistil de lemn.
Se serveste in general cu paste, peste care se adauga de obicei cartofi si fasole verde fierte in acelasi vas in care au fiert pastele, dar sunt foarte multe combinatii pe care va sfatuim sa le incercati!
Valori nutritionale/100g - Pesto de Anghinare:
Energie: 819 kJ / 198 kcal
Proteine: 2.3 g
Grasimi: 18 g
din care acizi grasi saturati: 2.5 g
Carbohidrati: 5.5 g
din care zaharuri: 1 g
Sare: 2.3 g
Produs in: Italia.