Datorita continutului sau, ciuperca Shiitake are actiune antioxidanta, antivirala, antibacteriana si antifungica.
Ciuperca Shiitake este recunoscuta pentru efectul sau de combatere a stresului oxidativ si de inhibare a efectului aflatoxinelor asupra organismului.
Informatii nutritionale
Continut nutritional |
Per 100 g produs |
Valoare energetica |
1217 kJ/296 Kcal |
Grasimi |
1,0 g |
din care acizi grasi saturati |
0 g |
Glucide, din care: |
75 g |
* Zaharuri |
2 g |
Fibre |
11 g |
Proteine |
10 g |
Sare |
0,032 g (*) |
(*) existent în mod natural
Nu contine coloranti, conservanti, alti aditivi chimici sau organisme modificate genetic!
Produs de înalta calitate fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranta alimentara ISO 9001:2008, ISO 22000:2005.
Conditii de pastrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumina si caldura. A se consuma de preferinta înainte de: vezi pe capac.
Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricatiei (vezi lotul: ziua si luna), în conditiile de pastrare indicate mai sus.
Mod de administrare
1-2 lingurite/zi (3-6 g).
Pulberea de Shiitake se poate adauga în sosuri sau smoothie-uri sau se poate presara peste salate.
A nu se amesteca în lichide cu temperatura de peste 40 de grade, deoarece pulberea de Shiitake îsi poate pierde din proprietati.
Se recomanda utilizarea zilnica sau în cure de câte 2-3 saptamâni/luna.
Contraindicatii: Copiii sub 6 ani, femeile însarcinate sau care alapteaza, persoanele cu litiaze renale sau hiperuricemie vor consulta medicul înainte de utilizarea produsului.
Efecte secundare si interactiuni: Asocierea cu antibiotice sau antifungice poate cauza reactii alergice sau fototoxicitate.