Amestec pentru Paine, Pizza si Focaccia Fara Gluten 500 grame Felicia
Amestec pentru Paine, Pizza si Focaccia Fara Gluten 500 grame Felicia
Amestec pentru Paine, Pizza si Focaccia Fara Gluten 500 grame Felicia

Amestec pentru Paine, Pizza si Focaccia Fara Gluten 500 grame Felicia


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
16.45 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 17151
Code de bare: MABS1AD103
Tip produs: Faina
Specialitate: Faina si amestec de faina
Gramaj[g]: 500 g
FELICIA - AMESTEC FARA GLUTEN PENTRU PAINE, PIZZA SI FOCACCIA, 500G
 
Fara gluten.
 
Usor de framantat cu mana.
 
Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, amidon de cartofi, faina de porumb, faina de sorg, fibre vegetale, agent de ingrosare: hidroxipropil metilceluloza.
 
Produs creat specific pentru persoane intolerante la gluten.
 
Produs intr-o unitate dedicata produselor fara gluten.
 
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
 
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
 
Continut: 500 g
 
Producator: ADRIANI S.p.a Italia.
 
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
 
Valoare energetica 1469 kJ / 347 kcal
 
Grasimi, din care: 1,3 g
 
- acizi grasi saturati 0,4 g
 
Carbohidrati, din care: 77 g
 
- zaharuri 0,3 g
 
Fibre 3,4 g
 
Proteine 4,9 g
 
Sare 0,01 g
 
Reteta:

Paine fara gluten

 
500 g de amestec fara gluten pentru paine, pizza si focaccia Felicia, 400 ml de apa calduta.
25 g de ulei de masline, 10 g de sare, 5 g de zahar, 7 g drojdie uscata sau 25 g de drojdie proaspata.
 
Se toarna amestecul fara gluten intr-un castron, se adauga zaharul si praful de copt. Se adauga apa si se amesteca cu o lingura, apoi se adauga uleiul si sarea. Lasati sa se odihneasca cel putin 5 min. pana cand se obtine un amestec neted si omogen. Se toarna amestecul intr-un vas uns cu ulei, se acopera cu un prosop umed si se lasa sa creasca timp de o ora intr-un loc cald. Luati din nou aluatul, framantati din nou si creati formele dorite (de exemplu, paini), lasandu-le sa se odihneasca timp de 5 minute. Apoi coaceti intr-un cuptor preincalzit la 230deg C timp de 25-30 minute. (timpul de copt va fi diferit in functie de dimensiunea formelor create).
 
Mod de preparare in masina automata de paine:
 
Selectati programul de ,,paine fara gluten" si setati modul de preparare conform instructiunilor. Turnati ingredientele in cuva, conform cartii de retete. Se amesteca cu o lingura pentru a indeparta praful de pe peretii cuvei. Porniti aparatul. Cand este gata, opriti aparatul, scoateti cuva si scoateti painea.
 
Asteptati sa se raceasca complet inainte de a felia.

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙