Creamer de cafea cu cacao, produs vegan destinat persoanelor cu intoleranta la lactoza si vegetarienilor. Produs indulcit cu zahar de cocos.
Caracteristici: produs vegan, produs natural, sursa de calciu, fara conservanti
Gramaj: 200g
Descriere produs: Crema de cafea vegana cu cacao - produs modern cu un complex de minerale in variante cu arome atractive de vanilie, cacao sau natural clasic. Destinate persoanelor cu intoleranta la lactoza si vegetarienilor, acestea contin ingrediente alese care, atunci cand sunt combinate corespunzator in compozitie, fac din creamerele noastre un produs premium printre produsele ce pot fi adaugate la cafea sau ceai. In linia acestor produse inovatoare a fost adaugata acvamina, un complex de multiminerale marine care imbogateste produsul cu microelemente necesare bunei functionari a corpului uman.
Acest produs a fost creat cu mare atentie fara ingrediente de origine animala, fiind dedicat atat vegetarienilor, cat si veganilor.
Ingrediente: lapte praf de cocos (97,5% lapte praf de cocos*, maltodextrina (agent purtator)* 2%, fibre de acacia*(emulsifiant) 0.5%), zahar de cocos* 20%, pulbere mct* (trigliceride cu lant mediu, guma arabica bio - agent de ingrosare), cacao 5%, acvamina solubila 1%. * ingrediente provenite din Agricultura ecologica
Alergeni: produsul poate contine nuci, susan sau gluten
Utilizare: Se adauga la cafea sau ceai fierbinte.
Certificare eco: PL-EKO-03
Produs in UE (Polonia)
Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un recipient bine inchis intr-un loc uscat si racoros.
Grasimi
50g inclusiv acizi grasi saturati 48g
Carbohidrati
34g inclusiv zaharuri 24g
Proteine
6g
Fibre
6.5g
Sare
0.4g
Valoare energetica la 100g
2554kJ / 610 kcal