AGAR AGAR GELIFIANT, 100G
Agent de gelifiere pe baza de alge rosii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor si pentru alte alimente solide.
Ingrediente: gelifiant Agar Agar.
Ambalat intr-o unitate care proceseaza:cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
Dozare:2g de gelifiant (aprox. 1 lingurita) suficient pentru 6 blaturi de gelatina si 500 ml de lichid gelifiat.
Mod de utilizare: se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic.
Pentru preparate reci: 2 g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca.
Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 100g