Ghimbirul este o specie aromata utilizata frecvent in Asia atat in gastronomie, cat si in scopuri medicale.
In scop terapeutic, preparatele din ghimbir se foloseau ca stomahic, dar si in tratamentul unur viroze respiratorii.
Ghimbirul bucati fara zahar este recomandat ca adjuvant in tratamentul a numeroase afectiuni: sensibilitate la frig, dureri de gat, guturai, astm, gripa in faza incipienta, reumatism, rau de masina, rau de miscare, rau de inaltime, senzatie de voma persistenta, tulburari de apetit, digestie dificila, indigestie, gastrita hipoacida, astenie fizica si psihica, convalescenta,balonare,frigiditate.
Ghimbirul este folosit in alimentatie drept condiment picant pentru aromatizarea mancarurilor si bauturilor. Da o aroma placuta ceaiului, fructelor, conopidei, guliilor si boabelor din pastai. Chiar mai mult decat usturoiul, planta ghimbir are calitatea de a atenua mirosul specific al preparatelor din carne de oaie, miel, scoici sau peste.
Ceaiul de ghimbir este un bun remediu in raceli, fiind un calmant ideal pentru inflamatiile gatului, sinuzite, raguseala, febra, eliminare de mucozitati si congestii respiratorii.
Ingrediente: ghimbir natural bucati fara adaos de zahar.
Detalii Ghimbir bucati, fara zahar, 150g
Cantitate 150 g
Certificat Produs conventional