Ingrediente: boabe întregi de ienibahar.
Are un gust aromat, ușor picant, o combinație între cuisoare, scorțișoara și nucșoara.
Boabele întregi se pot adăuga în alimente gătite la foc mic, cum ar fi supe, tocane şi marinate.
Mai este folosit pentru aromatizarea peștelui, la marinarea cărnii, în mezeluri, cârnați, sau în legume dulci. De asemenea se poate adăuga în produse de patiserie: în prăjituri, plăcinte, biscuiți, gemuri.
Informație nutrițională | |
Valori medii: | Per 100 g |
Valoare energetica | 353 kcal |
Grasimi | 4,5 g |
Din care: Acizi grasi saturati | 1,3 g |
Glucide | 72,1g |
Proteine | 6.1 g |
Pentru a-si păstra prospeţimea şi aroma se va păstra într- un recipient bine inchis, într-un
loc uscat si răcoros.
Poate conține urme de: Migdale, alune, arahide, nuci, seminte de susan.