RISOTTO CU HRIBI, 280G GEFRO
Vegan. Fara gluten.
Ingrediente: orez, hribi(4.19%), ceapa, morcovi, dovlecel.
Mod de preparare:
1. Amestecul de risotto se caleste in 2-3 linguri de ulei de masline Gefro, pana cand devine lucios.
2. Dupa gust se adauga un strop de vin alb si se lasa sa fiarba.
3. Putin cate putin se adauga 1 L de supa Gefro amestecand continuu circa 20-25 de minute. Orezul trebuie sa fie cremos, dar ,,al dente".
4. Dupa plac se poate adauga putin ulei de hribi Omega 3 Gefro, parmezan si putin condiment de piper Gefro. Gata!
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Producator: GEFRO KG. Germania.
Continut: 280 g ( 3-4 portii )
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1465 kJ / 346 kcal
Grasimi, din care: 0,6 g
- acizi grasi saturati 0.0 g
Carbohidrati, din care: 74,1 g
- zaharuri 1,0 g
Fibre 5.6 g
Proteine 8.1 g
Sare 0.01 g