Se folosește ca sos vegan pentru clasicele spaghete bologneze, lasagna și cannelloni în stil italian. Delicious și cu orez și cartofi. Combinați cu ierburi mediteraneene, brânză, ciuperci și legume proaspete.
Mod de preparare: Adăugați 4 linguri cu vârf (aproximativ 50 g) la un 250 ml de apă rece, amestecați și fierbeți scurt. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente: 21% pulbere de roșii, 21% soia granulată, legume (morcovi, ceapă, ardei dulce, dovlecel, pudră de praz), zahăr, ulei de palmier, condimente (conține soia), făină de orez, sare de mare, amidon de porumb, ierburi (măghiran, oregano, cimbru, rozmarin, salvie), condimente (usturoi, chili, ardei, sfeclă), zahăr caramel, agent de îngroșare: gumă de guar, maltodextrină, extract de drojdie, acidifiant: acid citric.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 400 g = 2 Litri
Producător: GEFRO KG. Germania
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 ml |
Valoare energetică | 303 kJ / 72 kcal |
Grăsimi, din care: | 1,4 g |
- acizi grași saturați | 0,7 g |
Carbohidrați, din care: | 9,6 g |
- zaharuri | 5,6 g |
Fibre | 2,1 g |
Proteine | 4,0 g |
Sare | 1,71 g |