Produs cu grijă din ingrediente vegetale selectate și deosebit de ușor de digerat. O contribuție valoroasă pentru o dietă echilibrată.
Mod de preparare: Adăugați 4 lingurițe cu vârf (aprox. 40 g) la o jumătate de litru de apă caldă, bateți și aduceți la fierberea amestecând din când în când. Se fierbe timp de cca. 5 minute.
Sfat GEFRO: folosiți lapte (de ex. lapte degresat) în loc de apă. Cu cât folosiți mai mult lapte, cu atât mai cremoasă va fi supa cu doar câteva calorii mai mult.
Ingrediente: făină de orez, dextroză, sare de mare, potențiator de aromă: glutamat monosodic*, ciuperci (porcini, ciuperci Champignon), bulion de legume granulate (condiment (conține soia), ulei de palmier, sare), maltodextrină, concentrat din suc de ciuperci, ulei de palmier, pudră de ceapă, pătrunjel, roșii pulbere, arpagic, chervil, ardei, acidifiant: acid citric, turmeric, condimente (conține țelină).
*=bază de producție: alimente naturale, cum ar fi sfecla de zahăr, porumb
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: GEFRO KG. Germania.
Conținut: 200g = 2,5 L / 10 porții
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 ml |
Valoare energetică | 103 kJ / 24 kcal |
Grăsimi, din care: | 0,2 g |
- acizi grași saturați | 0,1 g |
Carbohidrați, din care: | 4,7 g |
- zaharuri | 1,4 g |
Fibre | 0,3 g |
Proteine | 0,9 g |
Sare | 1,19 g |