FURSECURI DIN OVAZ FARA GLUTEN, CU CIOCOLATA CU LAPTE, 100G HAMMER MUHLE
Fara gluten, fara ou, fara ulei de palmier, fara grau
Ovaz in dieta fara gluten.
Ovazul fara gluten este tolerat de multe persoane cu boala celiaca si, prin urmare, reprezinta o adevarata bogatie in meniu. Ovazul fara gluten nu numai ca are un gust bun, este si plin de fibre valoroase.
Ingrediente:
fulgi de ovaz integral fara gluten1, ciocolata cu lapte 20% (zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, emulgator: lecitina din soia), zahar, faina de ovaz integral fara gluten1, unt clarificat, agent de crestere: hidrogen carbonat de amoniu si hidrogen carbonat de sodiu, agent de ingrosare: guma de guar, sare.
Poate contine urme de ou, nuci, susan si lupin.
Nota importanta!
Persoanele cu boala celiaca pot tolera ovazul fara gluten in diferite moduri. Recomandam consumul acestui produs de catre presoanele cu boala celiaca numai sub supraveghere medicala.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Hammermuhle GmbH. Germania.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 2174 kJ / 521 kcal
Grasimi, din care: 28,2 g
- acizi grasi saturati 16,1 g
Carbohidrati, din care: 56,3 g
- zaharuri 29,6 g
Fibre 6,0 g
Proteine 7,4 g
Sare 1,0 g