COUS COUS DIN HRISCA, 300G FELICIA
Fara gluten.
Timp de preparare: 5 minute. 4 portii.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente: 100% faina din hrisca integrala.
Valori nutritionale medii per 100 g:
Energie 1484 kJ / 351 kcal
Grasimi 3,2 g
- din care acizi grasi saturati 0,7 g
Carbohidrati 66 g
- din care zaharuri 0,8 g
Fibre 6,5 g
Proteine 11 g
Sare <0,01 g
Magneziu 193 mg (51% VNR*)
Mangan 1,4 mg (70% VNR*)
*VNR= Valori nutritionale de referinta medii pentru un adult.
Un preparat tipic din traditia magrebiana, cus cusul.
Fara gluten, pentru un preparat rapid si versatil, de savurat la orice ora.
Combinat cu condimente, legume, carne, peste si fructe uscate si/sau deshidratate si perfect pentru pranz, cina sau ca gustare.
Mod de preparare:
Se cantareste 100 de gr de cuscus intr-un recipient cu un diametru al fundului intre 10 si 13 cm, se adauga 2gr de sare (optional) si 4gr de ulei si se amesta. Se adauga 115 ml apa clocotita, se acopera cu folie alimentara si se lasa sa se odihneasca 5 minute. Dupa 5 minute se scoate din folie, se rastoarna continutul tavii pe o farfurie si se sfarama bine cus cusul cu o furculita.
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia. Continut: 300g
Origine: Italia