RAVIOLI CU SPANAC SI RICOTTA FARA GLUTEN, 250 G HAMMER MUHLE
Fara gluten
Timp de fierbere 3-4 minute
INGREDIENTE: aluat (faina de porumb, amidon de porumb, faina de orez, amidon de cartofi, faina de mazare, fibre vegetale (cartof, porumb, mazare), tarate de psyllium, aroma naturala, ou, ulei de floarea-soarelui), umplutura 40% (Ricota 25% (branza din zer 37% grasime FDM), faina de porumb, ulei de floarea-soarelui, fulgi de cartofi, praf de zer dulce, spanac 8%, branza maturata 43% grasime FDM, fibre de cicoare, sare, aroma natural, zahar din struguri, praf de spanac 2%, proteine din lapte, ceapa, nucsoara.
Poate contine urme de soia.
MOD DE PREPARARE:
1) se pune apa cu sare intr-o oala si se lasa la fiert.
2) se pun ravioli in apa care fierbe.
3) se fierb 3-4 minute la foc redus.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Hammermuhle GmbH.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1073 kJ / 255 kcal
Grasimi, din care: 5,9 g
- acizi grasi saturati 1,9 g
Carbohidrati, din care: 40 g
- zaharuri 5,7 g
Fibre 4,2 g
Proteine 7,9 g
Sare 1,80 g