Faina de Migdale-250g
Faina de migdale are aceleasi proprietati ca si samburii si anume: constituie o sursa naturala de fibre si proteine, contine vitamina A, B si E, minerale (fier, magneziu, sulf, potasiu etc) si acizi grasi omega 3.
Ingrediente: migdale macinate. Faina de migdale are un gust deosebit, poate fi folosita pentru prepararea unor deserturi si dulciuri delicioase. Ideal pentru copt, se poate utiliza pe scara larga pentru produse de panificatie. Se poate amesteca cu alte fainuri.
Pentru a-si pastra prospetimea si aroma se va pastra intr- un recipient bine inchis, intr-un loc uscat si racoros.
Informatie nutritionala - valori medii Per 100g
Valoare energetica 620 kcal
Grasimi 50g
Din care:
Acizi grasi saturati 3.6g
Glucide 20g
Din care: Zaharuri 3.6g
Fibre 10.7g
Proteine 22g
Poate contine urme de: seminte de susan.