Descriere
* Produs inovator, cu gust delicios, ce combina proprietatile bioactive ale mierii de Manuka MGO 40+ cu beneficiile mierii provenita din flora salbatica a padurilor Noii Zeelande.
* Aceasta combinatie este pusa la dispozitia voastra intr-un recipient usor de folosit prin presare.
* Acest mix de miere va ofera experienta unui gust natural unic.
* Adecvat pentru vegetarieni.
* Ambalajul nu contine BPA (Bisphenol A).
Proprietati
* MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
* Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
* Marca MGO de pe ambalaj garanteaza faptul ca acest produs contine miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.
Continut
* Un recipient contine 400g miere din flora salbatica a Noii Zeelande cu miere de Manuka monoflora MGO 40+, produs natural.
* Ingrediente: miere poliflora din Noua Zeelanda 90%, miere monoflora de Manuka din Noua Zeelanda 10%.
* Valori nutritionale per 15g /per 100g: Energie 206kJ/49kcal, 1375kJ/329kcal, Grasimi <0,1g /<0,1g din care saturate 0,1g<0,1g, Carbohidra?i 11,78g/78,5g
din care zaharuri 11,43g/76,2g, Fibre 0/0., Proteine 0,03g/0,2g, Sare: pot exista urme de sare./Pot exista urme de sare.
Utilizare
* Turnati cantitatea dorita peste paine prajita, cereale de mic dejun, clatite, deserturi sau foloseste-l ca indulcitor in ceai, limonada, smoothie sau alte bauturi racoritoare.
* Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
* Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
* Pastrati recipientul cu capacul inchis.
* Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
* Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
* Nu este necesara pastrarea la frigider.
* Produsul este 100% natural si poate cristaliza.
* Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
* Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.