Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de orez, făină de cartofi, făină de castane, aluat acru uscat fără gluten (făină de orez), zahăr, sare, agent de îngroșare: gumă de guar, fibre de mere.
Pentru coacere.
*=Conținut rezidual de lactoză ˂ 0,1 g/ 100 g
Notă: Cantitatea de lichid din rețeta de bază este pentru o tavă cu diametrul de 25 cm. Pentru a coace pâinea fără o tavă cu aceste dimensiuni, reduceți cantitatea de apă cu aproximativ 100 ml și pe cea de făină cu 2 linguri. Dacă aceste cantități sunt necesare, le puteți adăuga ulterior la aluat. Puneți aluatul la crescut într-un vas pentru gătit.
Rețeta de bază pentru pâinea de castane
Cuptor: Amestecați 500 g de mix pentru pâine cu 7 g de drojdie uscată, frământați cu 450 ml apă și 2 lingurițe de ulei. Puneți aluatul într-o tavă de pâine și lăsați-l să crească aproximativ 45 min. Ungeți aluatul cu ulei sau făină și tăiați-l după cum doriți. Preîncălziți cuptorul la 210 C și coaceți la o temperatură mai scăzută timp de circa 50-60 min.
Automat de pâine: 500 g de mix pentru pâine, 5 g de drojdie uscată, 450 g apă, 20 g ulei. Adăugați ingredientele în ordinea precizată de instrucțiunile de folosire a automatului dumneavoastră de pâine. Recomandăm prepararea pâinii folosind un program de bază.
A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură.
A se consuma înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Hammermühle GmbH
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Valoare energetică | 1376 kJ/ 324 kcal |
Grăsimi, din care: | 0,6 g |
- acizi grași saturați | 0,1 g |
Carbohidrați, din care: | 76,1 g |
- zaharuri | 3,9 g |
Fibre | 2,8 g |
Proteine | 2,2 g |
Sare | 2,1 g |