Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase.
Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat in principii active.
Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita.
Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si in dilutie cu apa si indulcit cu miere.
Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat intr-un loc uscat si racoros.
Compozitie: Otet Kombucha, otet de Mere, condimente (curcuma, ghimbir, piper, busuioc, ardei iute, usturoi).
Curcuma denumita si "sofran Indian" este originara din sudul Asiei fiind o sursa excelenta de fier, mangan si potasiu cat si de fibre si vitamina B6.; mai contine curcumin si quercitina, care ii confera proprietati antioxidante, antiinflamatoare, antifungice, antivirale , antidiabetice si hepato protectoare; stimuleaza digestia, regleaza tranzitul intestinal , previne afectiunile cardiovasculare; utilizata cu succes impotriva durerilor osteoarticulare , in tratamentele antitumorale si ale bolii Alzheimer.
Administrare:
adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani