Vegan
Fara gluten
Pentru 1,3 kg de fructe
Ingrediente: agent de gelifiere: pectina de mere
*Pectina de mar de la Arche nu este amidata si, prin urmare, aprobata pentru producerea de produse ecologice. Pectina nu exista înca în calitate ecologica.
Mod de preparare: Pentru fructe, se amesteca continutul din plic de agent de gelifiere vegetal cu pâna la 700 g de îndulcitor. Adaugati sucul unei jumatati de lamâie la cantitatea de fruct zdrobit (1,3 kg). Aduceti totul la fiert si fierbeti timp de 3-5 minute amestecând continuu. Pentru jeleu recomandam suc de fructe de 0,75 - 1L cu 500 g zahar si suc de 1/2 lamâie.
Continut: 20 g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania