Detalii produs
Uleiul de mac are un indice mare de iod, respectiv un grad ridicat de nesaturare, fiind bogat in acizi grasi polinesaturati (acid linoleic) si mononesaturati (acid oleic). Este obtinut 100% prin presarea la rece, in presa Solaris, a semintelor de mac.
Contine vitaminele E, B1, B9, B6, minerale (mangan, calciu, fosfor, fier) si polifenoli esentiali pentru organism.
Alte beneficii ale uleiului de mac: incetineste procesele de imbatranire prin continutul bogat in antioxidanti.
Intareste sistemul osos fragil, prevenind osteoporoza.
Diminueaza colesterolul LDL. Hidrateaza pielea si hraneste in profunzime firele de par.
Beneficii produs
Proprietati antioxidante
Contine vitamine si minerale esentiale pentru organism
Ce contine
Semintele de mac contin acizi grasi mononesaturati (acid oleic) si polinesaturati ( linoleic si gama linolinic). Pe langa acizii grasi aceste seminte minunate contin proteine, saruri minerale si substante enzimatice.
Uleiul obtinut prin presarea acestora la rece are un indice mare de iod, deci implicit un grad ridicat de nesaturare, ce aduce multiple beneficii sanatatii.
Valori medii nutritionale 100 ml
Valoare energetica - 3700 kJ/ 884 kcal
Grasimi - 100 g (din care acizi grasi saturati - 13,5 g, acizi grasi mononesaturati - 19,7 g, acizi grasi polinesaturati - 62,4 g)
Glucide - 0 g (din care zaharuri - 0 g)
Proteine - 0 g
Sare - 0 g